Ben jij klaar voor verandering?

Of heb je vragen over de trajecten?

Wil je je aanmelden voor één van mijn trajecten? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Voor vragen kan je mailen naar: 

Aanmelden voor één van mijn diensten is gelukkig heel eenvoudig!

Stap 1: Je kunt je vrijblijvend aanmelden via het onderstaande contactformulier. Vul alle gegevens in en klik op verstuur.

Stap 2: Na de aanmelding neem ik contact met jou op. Ik stuur je een intake formulier op en we plannen samen een gratis intake gesprek.

Stap 3: Voor het leefstijl coaching traject en mindfulness training volgt het intake gesprek. Tijdens het intake gesprek kijken we samen naar jouw doelen en wat je van zowel mij als coach als jezelf nodig hebt. Bij leestijl coaching is een mogelijkheid om een start meting te maken, mocht dit voor jou en jouw proces wenselijk zijn. Door middel van positieve gezondheid kunnen we jouw (mentale) gezondheid in kaart brengen. Voor meditatie begeleiding plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in, in plaats van een intake gesprek.

Stap 4: Jij beslist welk traject of dienst voor jou op dit moment passend is. Mocht je ja zeggen tegen een van de diensten, kijken we samen naar de agenda om afspraken en eventuele evaluaties te plannen.

Mindfulness voor minder stress

Agnes van Lingen

Als mindfulness trainer en coach bij MBS Alignment help ik vrouwen om minder stress klachten te ervaren, zelfverzekerder te voelen en meer in balans te komen.