Trainer

Leefstijl Coaching

Leefstijl coaching helpt jou om dagelijkse gewoontes te veranderen zodat jij jouw leefstijl gerelateerde doel kunt bereiken. Zou je graag duurzame verandering teweeg willen brengen? Dan is leefstijl coaching echt wat voor jou!

In elk traject wordt er gekeken naar jouw hulpvraag met betrekking tot de verschillende leefstijl gebieden: slaap, voeding, beweging & stress. Door middel van coach modellen krijg je meer bewustwording over je eigen patronen en gedrag die jou in de weg zitten. 

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is en ik ondersteun jou hierin. Dit doen we zodat jij een gezondere versie van jezelf wordt. Ze zeggen niet voor niets, zielsgelukkig = kerngezond. 

Wil jij een gelukkigere en gezondere versie van jezelf zijn? Lees dan verder!

Hoe ga ik jou helpen?

Door middel van coaching kan je net dat laagje dieper gaan, waar je alleen niet zo snel komt. Door middel van coach modellen krijg je zelf inzichten in je eigen gedrag en patronen. Ik zelf als coach los niks voor jou op, maar stel vragen die jou in je kracht zetten zodat jij die regie hebt over je eigen proces. Samen kijken we naar wat je wilt en kunt veranderen en formuleren we het plan die jou helpt je doel te bereiken.

Als jij in je kracht gezet wilt worden door dit traject aan te gaan dan heb je keuze uit twee pakketten. Daarnaast biedt MBS Alignment ook losse sessies aan voor de specifieke hulpvragen die gericht zijn op een onderwerp waar jij mee aan het worstelen bent, zoals bijvoorbeeld een veranderwens op het gebied van slaapkwaliteit. Door losse sessies aan te vragen heb je meer flexibiliteit in de hoeveelheid sessies, maar de pakketten hebben het voordeel dat ze voordeliger in de kosten zijn. Alle pakketten zijn exclusief btw.  

In de tabel hieronder zie je de verschillende pakketten. Het besluit over welk pakket voor jou het beste past, kan je ook nog maken na het kennismakingsgesprek of intake. 

Coaching

Losse Coaching Sessie

75 Per Sessie
  • Geschikt voor kleine hulpvragen
  • Kleine veranderingen voor grote effecten
  • Jij bepaalt hoeveel sessies jij nodig hebt

Pakket "Change"

6 sessies
375 Totaal prijs
  • Geschikt voor het stellen van twee doelen
  • Krijg een op maat gemaakt plan
  • Wekelijkse ondersteuning
Top keuze

Pakket "Transform"

10 sessies
650 Totaal prijs
  • Krijg een individueel plan op elk leefstijlgebied
  • Langdurig, voordelig traject met wekelijkse check-ins
  • Dagelijkse ondersteuning

Laat mij jou helpen

Meld je nu aan voor een vrijblijvend gesprek als je: