Minder stress, burn-out klachten en meer rust?

Cacao ceremonies

Afgelopen jaren wordt er steeds meer over gesproken: mediteren. Het is niet meer iets wat alleen boeddhistische monniken doen in tempels. Tegenwoordig gebruiken veel verschillende mensen meditatie voor allerlei diverse redenen.

Leren mediteren kan namelijk veel positieve voordelen met zich mee brengen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mensen meer energie en vitaliteit kunnen ervaren, een verhoogde concentratie ervaren en over het algemeen een rustiger gevoel ervaren met meer controle over negatieve gedachtes en emoties. Tevens ervaren mensen minder angstige gedachten en kunnen ze gedachten beter waarnemen & loslaten. Daarnaast zeggen mensen minder emotioneel reactief te worden en beter om te kunnen gaan met veranderingen en onzekerheden. 

Meditatie combineren met het plantmedicijn cacao schijnt op een nog dieper niveau te werken. Dit plantmedicijn is niet psychoactief en dus ook mega veilig. Sterker nog, door de verschillende mineralen en antioxidanten is het enorm gezond voor je. Het heeft ook nog eens een positief effect op de doorbloeding en kan je insuline resistentie verbeteren. Naast de positieve lichamelijke gevolgen, werkt dit medicijn ook op mentaal en spiritueel niveau. 

“Hoe stiller je wordt, hoe meer je kan horen”

Thich Nhat Hanh

Meditatie docent

Persoonlijke groei

In de één op één sessies nodig ik je uit om echt contact te maken met jezelf. In een veilige en vertrouwde omgeving, help ik je om met stukken te werken waar je zelf tegenaan loopt. Door de cacao kan je makkelijker contact maken met je blokkades en schaduwkanten. Je kan enorme bliss voelen door de gelukhormonen die je hersenen aanmaken bij het drinken van dit medicijn, maar ook kunnen andere emoties versterkt worden. Dit werkt ontzettend helend. Want ze zeggen niet voor niets: you have to feel it, to heal it. Tijdens het mediteren kan je nieuwe inzichten krijgen met betrekking tot de intentie waar je de ceremonie mee ingaat. Die intentie is afhankelijk van jouw ontwikkelingswens. Dit kan te maken hebben met verschillende dingen, zoals:

“Zoek je innerlijke stilte op om bewust te worden van de onbewuste patronen en blokkades die jouw leven negatief beïnvloeden. Elke dag is een nieuw begin om je authentieke zelf te laten stralen en los te laten wat jij niet meer nodig hebt.”

Een eerste stap

Om met mij en dit plant medicijn te werken, kan je je aanmelden via het inschrijf formulier onder contact. We plannen meteen een belletje in om aan te kijken of het goed voelt & aan welk thema jij zou willen werken tijdens een sessie. De datum en locatie van de innerlijke reis spreken we samen af, dit kan bijvoorbeeld op een locatie of bij jou thuis. Tijdens de reis begeleid ik een meditatie en wordt je meegenomen door muziek. We gaan in gesprek over alles wat je tegenkomt en bespreken naderhand hoe je dit in je leven kan gaan toepassen. Voor mij is veiligheid en vertrouwen echt de basis hierin, zonder dit kunnen we geen helingswerk doen. Na de sessie begint het integreren van wat je hebt geleerd. Dit groeiproces gaat met vallen en opstaan. Daarom is het voor mij belangrijk dat je mij ook naderhand kan bereiken. Via Instagram ben ik het makkelijkste te bereiken en deel ik ook andere dingen, die jou op jouw healing journey kunnen helpen.

 

Minder stress, burn-out klachten en meer rust?

Wat zeggen andere deelnemers over meditatie sessies bij MBS Aligment?

“Wauw, wat een fijne ervaring! De energie was perfect, gevoelens raakten los en Agnes stelde heel passende vragen. Ik voelde ruimte en veiligheid om dingen te delen en mij open te stellen. De meditatie bracht mij bijzondere inzichten en nieuwe energie”
- Maya
"Ik heb de cacao ceremonie gegeven door Agnes ervaren en het was in een woord: magisch! Agnes begeleid de sessie met heel veel liefde, rust en heeft een onwijs fijne stem om naar te luisteren. Ik voelde vertrouwen en veel opgekropte emoties heb ik los mogen laten. Dankbaar!!"

- Britt

Investering

In een sessie gebruiken we cacao met muziek, meditatie, affirmaties en een schrijf opdracht. Neem een journal mee, een fles water en warme kleding. 

Een ceremonie duurt duurt c.a. 2 uur. De datum, tijd en plek wordt samen bepaald. Wil je de magie van cacao ervaren maar vind je één op één nog spannend of past ceremonie in groep setting niet bij je? Dan biedt ik ook nog de mogelijkheid om het met een vriend, vriendin of familie lid samen te doen. Dit adviseer ik echter alleen als je je echt op je eigen proces kan focussen. Je bent hier ten slotte met een reden!

Voor een één op één cacao ceremonie wordt een investering gevraagd van 66,-. Doe je het met iemand anders, dan kom ik je tegemoet met 20% korting! De intake, het nazorg en cacao, thee en snacks zitten hier allemaal bij in gegrepen.  

Spreekt dit jou allemaal enorm aan en voel je van binnen dat een langdurig traject beter zou aansluiten bij jouw ontwikkelingswens? Met een stempelkaart heb je de mogelijkheid om verschillende thema’s te verkennen in 5 sessies en echt vooruitgang te boeken met wel 25% korting!

Wil je meer weten of heb je vragen? Klik dan op de onderstaande knop.

Ik help je graag!

Meditatie en mindfulness trainer