Mindfulness voor minder stress

De invloed van voeding op mentale gezondheid

In deze blog vertel ik meer over de invloed van bewerkte voedingsmiddelen op onze mentale gezondheid. Hierin neem ik verschillende leefstijl factoren (voeding, slaap & stress) mee, kijk ik naar mineralen en de invloed van hormonen. Daarnaast geef ik je tips over hoe je kunt beginnen te experimenteren met meer puur eten.

Read More »
Meditatie met klankschaal

Meer geluk door minder schermtijd: bullsh*t of realiteit?

Een leven zonder schermen is bijna niet voor te stellen. Een gemiddelde Nederlander zit gemiddeld zo’n 5.5 uur per dag achter een scherm van een telefoon, laptop, tablet of tv. Bij jongeren is dit gemiddelde nog een stuk hoger. Maar wat voor effect heeft dit op het mentale welbevinden van een mens? En hoe doorbreek je dan zo’n patroon?! Antwoorden op deze vragen en meer lees je in deze blog.

Read More »
Mindfulness trainer

MBSR training | Wat is mindfulness?

Je herstelproces van burn-out versnellen door middel van mindfulness training, een verbeterde relatie met jezelf en andere mensen, vergroot gevoel van welzijn en acceptatie, minder depressieve klachten: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Kunnen dit echt de effecten zijn van de MBSR mindfulness training? En wat is mindfulness dan precies?

Read More »
Retraite Zuid-Afrika

Zuid-Afrika Retraite: de reis van je dromen

Elke dag mediteren, deelnemen aan krachtige ceremonies zoals ademwerk en cacao. Maar naast tijd voor zelfontwikkeling, ook vier unieke excursies. In verbinding met jezelf, de natuur en de andere vrouwen die mee gaan op dit avontuur. Ben jij klaar voor de reis van je dromen?

Read More »