Ga je mee op de meest inspirerende reis van je leven? Een diepe reis in jezelf op één van de mooiste plekken op aarde!

Deze bijzondere retraite wordt aangeboden door Tess Bakker (lees hier meer informatie op Tess haar website). Tess is holistisch therapeute, reiki master en coach. Hieronder kan je lezen hoe andere deelnemers een één op één sessie hebben ervaren. De retraite gaat om balans: balans tussen helderheid, diepgang én plezier.

Ik mag mee om de rol van spaceholder te vervullen. Dit houdt in dat ik Tess ondersteun in het hosten van deze retraite. Wanneer Tess bijvoorbeeld in privé sessies zit, ben ik het aanspreekpunt en ondersteuning voor de vrouwen hun innerlijke processen tijdens deze reis. Daarnaast zal ik een cacao ceremonie begeleiden en een meditatie geven. Maar genoeg over mij, voor jou is het leuk om te lezen wat jou te wachten staat als je besluit mee te gaan op reis!

Het programma

Het hele retraite staat in teken van meer verbinding met jezelf, andere prachtige vrouwen en de natuur in het prachtige land Zuid-Afrika. We gaan lachen, huilen, helen, rust ervaren en plezier maken. Dat laatste doen we op een hele avontuurlijke manier door middel van diverse excursies, zoals:

• De Big 5 Safari tour

• Een 2.5 uur durende zipline tour

• Bezoek aan een monkey rehabilitation centre

• Zwemmen met olifanten

Naast deze 4 unieke excursies gaan er ook momenten van heling plaatsvinden door middel van:

• Dagelijkse meditatie sessies

• Een cacao ceremonie

• Een ademwerk sessie

• Individuele flow sessie

• Sharing circles

Naast de geweldige excursies en andere gezamenlijke activiteiten, is er genoeg ruimte voor eigen invulling en zijn er extra optionele activiteiten die je kan volgen. Niet elke dag is van begin tot eind strak volgepland, we sluiten aan op de behoeftes van de groep en voelen welke activiteiten gaande weg nog een mooie toevoeging zal zijn aan deze bijzondere reis.

Om echt ruimte te maken voor plezier en heling, voeden we ons lichaam met vers, gezond eten. Om echt tot rust te komen is het goed om goed voor onszelf te zorgen. We geven hier adviezen in maar iedere vrouw mag dit zelf invullen op een manier die voor haar op dat moment goed voelt. Voor de een zal dit misschien betekenen dat er ook amper gebruik wordt gemaakt van sociale media, maar een ander wil ter ontspanning misschien wel even scrollen naast het zwembad. Er is ook de mogelijkheid om een keer een drankje (& dansje) te doen bij de bar op het resort. Daarnaast hebben we een bijzonder gala diner op een van de bergen tijdens zonsondergang. Dit wil je toch niet missen?

Ben jij klaar voor deze bijzondere reis? Of heb je nog vragen? Meld je aan voor een gratis intakegesprek om te kijken of dit een match is via www.flowyourbalance.nl of stuur een berichtje via Instagram.

Het zou hartstikke leuk zijn om jou hier bij te hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *