Minder stress, burn-out klachten en meer rust?

Meditatie Begeleiding

De laatste jaren wordt er steeds meer gesproken over mediteren. Het is niet meer iets wat alleen boeddhistische monniken in hun tempels doen. Veel alledaagse mensen gebruiken meditatie inmiddels voor verschillende redenen. 

Leren mediteren kan namelijk veel positieve voordelen met zich meebrengen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mensen meer energie en vitaliteit kunnen ervaren, een verhoogde concentratie ervaren en over het algemeen rustiger zijn en meer controle ervaren over negatieve gedachtes en emoties.

De voordelen van mediteren

Naast de bovenstaande voordelen zijn er nog veel meer positieve voordelen wanneer je gaat mediteren. Ik heb ze hieronder op een rijtje gezet. 

Er worden zo veel positieve voordelen ondervonden door meditatie. Wil jij hier ook een krachtige gewoonte van maken? Meld je nu aan!

Meditatie met klankschaal
Meditatie docent

Hoe ga ik jou helpen?

Spreekt mediteren jou aan, maar weet je niet goed waar te beginnen? Met de meditatie begeleiding van MBS Alignment wordt je stap voor stap meegenomen in het proces en kijken we wat voor jou werkt. 

We werken met thema’s en jij mag kiezen waar jij aandacht aan wilt besteden. We sluiten elke meditatie oefening af met een schrijf oefening. Je leert basiskennis omtrent meditatie waarna je vervolgens zelf deze vaardigheid kan blijven oefenen om het optimale resultaat te behalen. Deze meditatie wordt opgenomen en vervolgens naar jou opgestuurd. 

De kracht van het mediteren zit hem echt in het herhalen. Na verloop van tijd zal je positieve effecten van deze gewoonte ervaren en kan je besluiten om door te gaan met mediteren op jouw eigen manier. Het is een volledige safe space voor jou. Het is jouw practice. Deze veiligheid is voor onze sessie mega belangrijk. 

Laat mij jou helpen

Stempelkaart 5 sessies nu slechts €132 (20% korting!) | Losse sessie = €33

Spreekt dit jou aan? Klik dan op de onderstaande knop.

Houdt iets jou nog tegen? Om met mij en mijn energie kennis te maken is er de mogelijkheid om een keer in de maand mee te doen aan een groepsmeditatie via Zoom. De kracht van groepsmeditaties zit hem in de verbinding met andere deelnemers. 

In de groepssessies werken we ook met thema’s, maar we staan dan op een rustige en laagdrempelige manier in verbinding met andere deelnemers. De één op één sessies zijn uitgebreider (+- 60 minuten) met meer persoonlijke aandacht. 

Neem ook bij vragen gerust contact op door op de onderstaande knop te klikken.

Minder stress, burn-out klachten en meer rust?